De 5 beste 32 inch tv’s van 2024 om te kopen - TechGeek (2024)

De kans is groot dat jij op zoek bent naar een nieuwe tv voor in huis. Als dit niet het geval zou zijn dan was je namelijk nooit bij dit artikel terecht gekomen. Er zijn veel maten om voor te kiezen. Ben je op zoek naar een niet al te grote tv dan is het geen verkeerd idee om eens te zoeken naar een 32 inch tv. Met dit formaat kun je namelijk alles goed zien, zonder dat je met een enorme tv zit te kijken.

Zoals je wel begrijpt komt er aardig wat kijken bij het maken van deze aankoop. Zo moet je onder ander rekening houden met verschillende factoren bij het maken van een aankoop. Hieronder hebben we je meer verteld over het maken van de beste aankoop. Door dit goed door te nemen is het vinden van een 32 inch tv echt niet meer zo lastig als je in eerste instantie zou denken.

1

Toon meer foto's

LG

LG 32LQ63006LA - 32 inch - Full HD LED - 2022

De LG 32LQ63006LA is een Full HD televisie met eenbeeldschermdiagonaal van 32 inch (81 cm) . Detelevisie beschikt over HDR om nauwkeurige kleuren weer te geven.Wat betreft audio zit je ook goed. De TV beschikt over VirtualSurround Plus en Dolby Audio....

De 5 beste 32 inch tv’s van 2024 om te kopen - TechGeek (2) Toon prijs

2

Toon meer foto's

Salora

Salora FOD32HV - 32 Inch - Smart TV - HD Ready - 2023 - VIDAA TV - Smart 32 inch tv

Met de Salora FOD32HV haal je de beste kijkervaring uit jelievelings Netflix series en je beste tv programma’s. Deze FOD32HVheeft een 32 inch schermdiagonaal en is een borderless TV.Daarnaast is deze smart tv voorzien van 16,7 miljoen kleuren,hierdoor is de weergave van kleuren zeer...

De 5 beste 32 inch tv’s van 2024 om te kopen - TechGeek (4) Toon prijs

3

Toon meer foto's

chiq

CHiQ L32H7G - 32 inch HD Google TV - Randloos Ontwerp - Google Assistent

CHiQ Aanbevolen Voor Jou :Google TV Smart TV 32 Inch HD,Randloos Ontwerp.CHiQ smart TV heeft een hoge definitie van 1366768 pixels (HDklaar) in 16:9 schermverhouding. Hierdoor komt de content tot levenmet een verbeterde resolutie. HDR10 geeft ook een bredere waaiervan kleur en...

De 5 beste 32 inch tv’s van 2024 om te kopen - TechGeek (6) Toon prijs

Waar op letten bij het kopen van een 32 inch tv?

Mocht je op zoek zijn naar een 32 inch tv voor bij jou in huis dan is het van noodzakelijk belang om goed stil te staan bij de soort aankoop die je maakt. Het is namelijk wel zo handig om uit te komen bij de tv die echt past bij wat je zoekt. Met 32-inch tv’s is een van de belangrijkste kenmerken waar je naar moet zoeken de ‘smart TV' mogelijkheden. Als het gaat om een TV voor op je slaapkamer is een smart tv echt handig.

Met de smart tv functie zal je namelijk geen losse set top box of Chromecast meer aan hoeven te schaffen. In plaats daarvan is alle functionaliteit van die apparaten ingebouwd, waardoor je veel tijd en geld bespaart. Kies dus altijd voor een 32 inch tv met smart ondersteuning als je dit kunt vinden. hiermee kan je namelijk veel makkelijker alle soorten series en films streamen met behulp van je toestel.

Ook raden we aan om tv's met een resolutie van minder dan 1080p te vermijden. Natuurlijk ziet een 720p beeld er goed uit op een kleiner scherm, maar als je alle details in de beelden wilt hebben is een 1080p TV de juiste keuze. Houd er rekening mee dat sommige retailers en fabrikanten zullen proberen om klanten te misleiden door de meeste 32-inch tv’s te labelen als ‘HD Ready‘.

Dit betekent dat het een HD-resolutie heef, echter wordt de lagere 1.366 x 768 resolutie technisch gezien gekwalificeerd als ‘HD Ready'. Dit kan het beeld modderig laten lijken. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Kies daarom altijd voor een Full HD tv als je op zoek bent naar een goede 32 inch tv.

Top 5 beste 32 inch tv’s

Als het aankomt op het kopen van een 32 inch tv zijn er echt veel opties om voor te kiezen. Dit is natuurlijk niet zo raar, we kennen namelijk een grote verscheidenheid aan merken en modellen. Nu heeft niet iedereen zin om zelfstandig op zoek te gaan naar een 32 inch tv.

Wij hebben ervoor gezorgd dat dit dan ook helemaal niet meer nodig is. hieronder kun je namelijk een overzicht vinden met de beste 32 inch tv’s die je op dit moment maar kunt vinden. Door ook te kiezen voor een van de onderstaande modellen weet je zeker dat je een uitstekende kwaliteit kunt verwachten voor bij jou in huis.

LG 32LM6370PLA

Toon meer foto's

Beschikbaar bij deze verkopers

bol.com

Toon prijs

krefel.be

Toon prijs

coolblue.be

Toon prijs

De LG 32LM6370PLA TV is een gebruiksvriendelijke, duurzame LED-televisie met een strak en modern design. Kabel? Dat hebben we allemaal tegenwoordig niet nodig! Deze tv is direct uit de doos uitgerust met 3 HDMI-ingangen en biedt toegang tot al je favoriete apps zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+, maar uiteraard ook live-tv.

De LG 32LM6370PLA is door zijn formaat zeer geschikt voor kleinere kamers. Het voordeel is dat hij niet veel ruimte inneemt en toch een beeld van hoge kwaliteit kan geven. Of je nu naar hartelust wilt binge-watchen of die nieuwe documentaires op National Geographic wilt bekijken; deze tv biedt het je allemaal zonder aarzeling of onderbreking omdat alles soepel verloopt met het WebOS Smart Menu System.

De LG 32LM6370PLA wordt geleverd met een breed scala aan ingebouwde functies. Je kunt luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar de nieuwste blockbuster, terwijl alles wordt begeleid door een uitstekende geluidskwaliteit.

Voordelen

  • Uiterst geschikte televisie om te gebruiken in een kleine kamer
  • De webOS software biedt veel apps om te installeren
  • Kan bediend worden via een smartphone app

Philips 32PFS6855

Toon meer foto's

Beschikbaar bij deze verkopers

bol.com

Toon prijs

mediamarkt.be

Toon prijs

coolblue.be

Toon prijs

Met deze 32-inch Philips smart tv geniet u tot in detail van uw favoriete films en series. De scherpe beelden brengen elk klein detail in beeld, dus bekijk mensen in de verte of zelfs kleine voorwerpen op de grond van dichtbij! In combinatie met draadloze streaming-ondersteuning om de nieuwste programmering online te vinden, is dit allemaal mogelijk met een eenvoudig installatieproces. Sluit 3 verschillende apparaten aan voor directe weergave zonder zorgen over het verwisselen van kabels.

De Philips 32PFS6855 is een tv die niet alleen goed presteert als Smart TV, maar ook uitblinkt in gaming. De Er is een minimale beeldvertraging via de HDMI-aansluiting, wat zorgt voor snellere reactietijden. De typische vernieuwingsfrequentie van 50 hertz zorgt ervoor dat zelfs snel bewegende objecten duidelijk worden weergegeven.

Voordelen

  • Scherpe beeldkwaliteit met Full HD beeld
  • Door de smart functionaliteit is streamen van Netflix en Youtube een fluitje van een cent
  • 3 verschillende HDMI poorten

Samsung QLED Frame 32LS03T

Toon meer foto's

Beschikbaar bij deze verkopers

bol.com

Toon prijs

amazon.nl

Toon prijs

De Samsung The Frame 32LS03T is een compacte Full HD TV die perfect past bij jou in huis. Je kunt eenvoudig een stijlvol frame aan de muur bevestigen. Als je de 32 inch TV dicht bij de muur monteert met de No Gap muurbevestiging, zal deze nauwelijks opvallen doordat hij voorzien is van een speciale lijst. In de Art Mode toont de TV een van de honderden beschikbare kunstwerken.

Zo heb je nooit een zwart scherm in de kamer. Als je de 32 inch TV een kwartslag draait, draait het beeld. Je kunt de kunst ook op een verticaal scherm bekijken. Dankzij de One Connect Box kun je de TV met één kabel aansluiten op het stopcontact en je apparaten. Het QLED-scherm produceert 100% kleurvolume zodat alle subtiele tonen duidelijk zichtbaar zijn.

Voordelen

  • Het Quantum Dot paneel zorgt voor volle kleuren tijdens het kijken
  • Met 1 kabel kun je de TV aansluiten op je andere apparaten in huis
  • Met de bijgeleverde muurbevestiging wordt de TV makkelijk gemonteerd op de muur

Samsung UE32T5300

Toon meer foto's

Samsung UE32T5300 - Full HD TV (Benelux model)

De 5 beste 32 inch tv’s van 2024 om te kopen - TechGeek (19) Toon prijs

Als je op zoek bent naar een 32 inch TV voor op je slaapkamer is de Samsung UE32T5300 precies de beste keuze voor bij jou in huis. Deze 32 inch TV heeft een compact formaat. Dit maakt hem ideaal voor je keuken of slaapkamer. Als je hem aansluit op het internet, heb je toegang tot verschillende slimme functies. Je kunt snel schakelen tussen live TV, websites en handige apps via een overzichtelijk menu.

Denk aan YouTube, Netflix of Apple TV. Met hetzelfde gemak kun je video's van je iPhone, iPad of Mac naar de 32 inch TV streamen via AirPlay 2. Door de HD-resolutie zal je altijd weer voorzien zijn van een erg scherpe beeldkwaliteit. Hierdoor zijn de details altijd weer zichtbaar tijdens het bekijken van jouw films.

Voordelen

  • Je hebt toegang tot apps, games en online entertainment met deze slimme tv
  • Gebruik WiFi om je televisie draadloos te verbinden met het internet
  • Met de geïntegreerde Apple TV-app kun je films of series bekijken

RCA RS32H2-EU 32

Toon meer foto's

RCA RS32F3 - 32 inch - Full HD LED - 2020

De 5 beste 32 inch tv’s van 2024 om te kopen - TechGeek (21) Toon prijs

Dit is een merk waar je waar je waarschijnlijk juist weer niet van hebt gehoord. Maar laat je hier echter niet door weerhouden. Het is namelijk een uitstekende 32 inch TV om voor te kiezen voor bij jou in huis. Deze 32 inch TV is voorzien van een ingebouwde Chromecast.

Dit maakt het nog makkelijker om alle soorten apps te kunnen openen. Een leuke toevoeging is ook nog eens dat deze tv is voorzien van spraakondersteuning. Hierdoor is het niet eens meer noodzakelijk om de afstandsbediening bij de hand te houden. Door de vele aansluitmogelijkheden kan je al jouw apparaten eenvoudig koppelen met je nieuwe 32 inch TV.

Voordelen

  • Door de ingebouwde Chromecast kun je super eenvoudig streamen
  • Door de 3 HDMI poorten kan je meerdere apparaten afsluiten als je dit wilt
De 5 beste 32 inch tv’s van 2024 om te kopen - TechGeek (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5471

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.